Sport

ROLAND GARROS. Simona Halep e în optimi, după un set secund incredibil în meciul cu Daria Kasatkina. Urmează Carla Suarez Navarro

 

În turul al treilea la Roland Garros, a treia favorită, Simona Halep, și rusoaica Daria Kasatkina (28 WTA) au oferit un meci excelent, cel puțin în cel de-al doilea set.

Prima mansă a reprezentat o demonstrație de forță a româncei, care nu i-a dat nici o șansă adversarei și s-a impus cu 6-0. Setul secund a avut însă o desfășurare incredibililă. Halep a condus cu 3-1, dar apoi a cedat inițiativa, iar Kasatkina a reușit o serie fabuloasă și a ajuns la 5-3. A patra jucătoare a lumii a reacționat însă prompt și, chiar dacă a avut de salvat patru mingi de set ale rivalei, a mers perfect până la 7-5.

Astfel, Simona Halep s-a impus cu 6-0, 7-5 și s-a calificat în optimi unde o va întâlni pe Carla Suarez Navarro (Spania, 23 WTA), care tot astăzi a dispus de o altă rusoaică, Elena Vesnina (15 WTA), 6-4,6-4.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button