Sport

ROLAND GARROS. Simona Halep, chin cu o jucătoare clasată pe locul 101 WTA

 

Simona Halep, favorita 6, s-a calificat în urmă cu câteva minute în optimile de finală la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

În turul al treilea, reprezentanta noastră s-a chinuit cu japoneza Naomi Osaka, clasată pe locul 101 WTA. Nipona a câștigat primul set, 6-4, unul în care a dominat-o pe a șasea jucătoare a lumii. Halep a revenit în manșa secundă pe care și-a adjudecat-o cu 6-2. Setul al treilea a fost la fel de greu pentru Simona, care a făcut break-ul decisiv la 4-3 și a închis meciul cu 4-6, 6-2, 6-3.

„Un meci greu. Am întâlnit o jucătoare tânără, care a avut un tenis agesiv, fără presiune. Eu am fost nervoasă, dar mă bucur că am reușit să câștig”, a fost prima reacție a Simonei Halep, întru-un interviu realizat la Eurosport de Ilie Năstase. 

În optimi, Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei Samantha Stosur (Australia, 24 WTA) – Lucie Safarova (Cehia, 11 WTA), care are loc la această oră. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button