Sport

ROLAND GARROS. Simona Halep: „Am jocul necesar pentru a merge până la capăt”

 

Simona Halep a ajuns ăn săptămâna a doua la Roland Garros, urmând să o întâlnească în optimi pe Carla Suarez Navarro.

În condițiile în care specialiștii și casele de pariuri o văd mare favorită la trofeu, Halep a comentat: „E un sentiment foarte plăcut să fiu în a doua săptămână. Am avut meciuri bune, dar deloc uşoare. Am jucat bine, dar cel mai important e că joc din ce în ce mai bine de la meci la meci. Asta îmi dă încredere pentru următoarea săptămână. Nu simt presiunea şi nu simt că sunt favorită, dar am încredere în şansele mele. Am jocul necesar pentru a merge până la capăt. Însă în tenis nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Dacă voi fi în ultimul meci, atunci voi fi foarte fericită. Am avut puţine emoţii înaintea turneului, pentru că nu m-am antrenat patru zile. De fapt, nu puteam alerga. A fost o accidentare urâtă. Cred că din punct de vedere mental m-am recuperat foarte bine şi foarte repede”, a declarat Simona Halep.

Meciul Simona Halep – Carla Suarez Navarro va avea loc mâine, organizatorii urmând să anunțe spre seară și ora de start.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button