Sport

ROLAND GARROS. Simona Halep: „A fost cel mai bun meci al meu”

 

Simona Halep a învins-o astăzi, 7-5, 6-0, pe Andrea Petkovic și s-a calificat în optimi la Roland Garros (Detalii aici: ROLAND GARROS. Simona Halep, în optimi. Victorie în două seturi cu Andrea Petkovic).

La conferința de presă de după partida disputată pe Terenul 18, Halep a declarat: „A fost cel mai bun meci al meu aici, da, pot să spun asta. Mereu se întâmplă aşa, jucătoarele sunt motivate pe teren împotriva mea. Mi se întâmpla şi mie, când eram mai tânără şi jucam împotriva numărului unu mondial. Dar este bine să joc împotriva unei fete care se activează şi joacă la cel mai înalt nivel, pentru că rămân motivată aşa şi nu intru relaxată. Este diferit să joci pe un astfel de teren. Simţi că spectatorii sunt cu tine pe teren, dar pentru ambele jucătoare e la fel şi nu am să găsesc scuze. A fost destul de greu, dar şi plăcut. A fost greu să mă adaptez, venind de pe «Chatrier». La finalul primului set, am simţit încrederea şi că pot să domin meciul”.

Andrea Petkovic a menționat: „În primul set am jucat foarte bine, ceea ce îmi doream, m-am ținut de planul de joc, am venit la fileu de multe ori și am făcut tot ce mi-am propus și cred că a fost un set de înalt nivel pentru amândouă. Apoi m-am accidentat la genunchi, am știut că nu e ceva grav, dar am simțit o ciupitură, are legătură cu operația mea. Am vrut să patinez, dar nu era suficientă zgură, așa că am rămas blocată și așa s-a întâmplat, știu ce este, dar e foarte dureros. Am continuat să lupt, dar împotriva unei jucătoare ca Simona e greu. Am fost surprinsă că meciul a fost programat pe Terenul 18 și nu pentru că eram eu în ecuație, ci era vorba de Simona”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button