Sport

Roland Garros. Primele jucătoare calificate în sferturi

 

Britanica Johanna Konta (locul26 WTA), croata Petra Martic (31 WTA) și Marketa cehoaica Vondrousova (38 WTA) sunt primele jucătoare calificate în sferturile Grand Slam-ului de la Paris, după ce au trecut de Donna Vekic, Kaia Kanepi, respectiv Anastasija Sevastova. Konta a învins-o pe Vekic după o oră și 13 minute de joc. A fost 6-2, 6-4 pentru britanică, aceasta urmând să se întâlnească în turul următor cu învingătoarea partidei dintre Sloane Stephens (favorită nr. 7) și Garbine Muguruza (19). După 36 de ani, o jucătoare din Marea Britanie se califică în sferturile competiției (Jo Durie ajungea în 1983 până în semifinale).

Petra Martic – (foto) s-a impus cu 5-7, 6-2, 6-4, după două ore și 12 minute de joc în fața jucătoarei clasate pe locul 88 WTA, Kaia Kanepi (Estonia). Croata a reușit pentru prima oară să se califice în sferturile unui turneu de Grand Slam, după ce a pierdut de patru ori în optimi.

Vondrousova a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a o învinge pe Sevastova (Letonia/12 WTA) cu 6-2, 6-0. Cu această ocazie, cehoaica a realizat, de asemenea, cea mai bună performanță a sa în competițiile de Grand Slam (anul trecut ajunsese în optimi la US Open). Martic și Vondrousova se vor duela pentru un loc în semifinale. Croata a câștigat toate întâlnirile directe, patru la număr.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare