Sport

ROLAND GARROS. Mihaela Buzărnescu, după succesul cu Elina Svitolina: „Anul trecut pe vremea asta eram pe locul 400, voiam să termin cu tenisul”

 

Mihaela Buzărnescu a dat lovitura și a învins-o în turul 3 la Roland Garros pe favorita 4, Elina Svitolina, 6-3, 7-5 (mai multe detalii aici: ROLAND GARROS. FABULOS. Mihaela Buzărnescu a eliminat-o pe favorita 4, Elina Svitolina, și e în optimi la Paris).

La finalul confruntării, românca a comentat: „Sunt foarte fericită că am jucat bine azi. Trebuie să mă calmez în momentele în care sunt nervoasă, altfel o să fie rău pe viitor. La Strasbourg am fost aproape să o învins pe Cibulkova, eram la două puncte de meci, dar din cauza unor gânduri mi-am pierdut controlul. Astăzi mi-am spus că nu trebuie să fac asta din nou. Și mi-a ieșit! Anul trecut pe vremea asta eram pe locul 400, voiam să termin cu tenisul. Aveam și probleme la genunchi, dar familia mi-a fost alături și m-a ajutat. Din nimic am învățat multe și sunt fericită că lucrurile s-au îmbunătățit. Sunt mult mai pozitivă și torul merge bine pentru mine”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare