Sport

ROLAND GARROS. Mats Wilander: „Halep merită să câştige un Grand Slam, fără doar şi poate, dar Garbine are în acest moment un mic avantaj”

 

Mats Wilander a analizat la Eurosport confruntarea dintre Simona Halep și Garbine Muguruza, dn semifinalele turenului de la Roland Garros, care va avea loc astăzi, de la ora 16.00.

„Va fi un duel interesant, între cea mai bună jucătoare din lume şi cea mai în formă jucătoare. Halep are o traiectorie plană, este mereu la un nivel foarte înalt, oricui îi este extrem de dificil să o învingă. În schimb, Muguruza este pe o traiectorie ascendentă, evoluează foarte bine, fără frică, extrem de agresiv. Va fi o confruntare extrem de echilibrată, între cele mai bune jucătoare pe zgură la ora actuală. Un duel care va fi decis de mici detalii. Halep merită să câştige un Grand Slam, fără doar şi poate, dar Garbine are în acest moment un mic avantaj”, a menționat Wilander.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare