Sport

ROLAND GARROS. Marius Copil, meci maraton cu Marco Cecchinato

 

UPDATE: La conferința de presă de după meci, Marius Copil a declarat: „În primele doupă seturi mi-a mers bine jocul. Am stat intrat foarte mult în teren, am pus presiune pe el, punctele au fost scurte. Am avut şanse în setul trei, nu le-am luat. Apoi, în setul patru m-am simţit puţin obosit şi am făcut crampe. Nu puteam să joc sută la sută. În setul cinci mi-am revenit, am fost aproape, au fost câteva mingi care au ieşit puţin out. Aşa s-a dus meciul. Patru ore! Epuizant, şi greu. Dar, ce să fac? Mă bucur că s-a terminat zgura! Aştept iarba şi hardul ca să prind şi eu nişte rezultate bune. Eu acum îmi schimb jocul. În primul set a mers, apoi a început să fie din ce în ce mai dificil să intru. Poate am ezitat la unele mingi. Dar, mă bucură faptul că văd progres în jocul meu. Asta mă ajută pe mai departe. Mă mişc bine, dar trebuie să se mai şi lege. Dar o să se lege. Trebuie! 19 ani am jucat diferit. Acum, încerc să schimb şi nu este uşor să faci o schimbare. Durează”.

Singurul reprezentant al României pe tabloul principal masculin de la Roland Garros, Marius Copil (94 ATP), a părăsit competiția încă din primul tur.

Copil a cedat în fața italianului Marco Cecchinato (72 WTA), 6-2, 7-6(4), 5-7, 2-6, 8-10, după un meci maraton, care a durat aproape patru ore.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button