Sport

ROLAND GARROS. Marca: „Simona Halep a fost ca un ciclon”

 

Presa din Spania a recunoscut superioritatea Simonei Halep în semifinala de la Roland Garros cu Garbine Muguruza, câștigată de româncă, 6-1, 6-4.

„Simona Halep va părăsi Parisul așa cum a ajuns, din postura de lider mondial, după ce i-a închis ușa în nas Garbinei Muguruza. Păcat pentru jucătoarea noastră, care făcuse un turneu foarte solid, dar a pierdut împotriva unei rivale care a fost foarte agresivă și care e flămândă după glorie. Cheia meciului a fost modul copleșitor în care Halep a câștigat primul set. Moralul jucătoarei din Spania a fost zguduit serios”, a notat AS.

„Într-o zi dominată de soare și temperaturi ridicate, lucru cumva neobișnuit la Paris, Halep a fost mai bună decât Muguruza, în special din spatele terenului, acolo de unde s-au câștigat cele mai multe puncte. Profunzimea loviturilor liderului mondial a făcut-o pe Garbine să nu se poată apropia de fileu. Eleva lui Darren Cahill a fost ca un ciclon în primul set, unul în care Muguruza a câștigat un singur game. Garbine a avut nevoie de 45 de minute ca să-și facă pentru prima dată serviciul și s-a distanțat la 3-1 și 4-2 în setul secund. Halep a dat mereu impresia că e lângă ea, chiar și în momentele în care tabela a spus altceva”, a scris Marca.

„Garbine Muguruza a ratat finala de la Paris, fiind învinsă de Simona Halep, care a etalat un tenis grozav, pentru care iberica nu a găsit soluții. Primul set a fost unul fără istoric. Lucrurile au arătat mai bine pentru Muguruza în setul secund,când a făcut și un break, dar Halep n-a renunțat în niciun moment la luptă. Așa cum a făcut Garbine în primul set”, a menționat sport.es.

„Muguruza nu cedase nici un set până în semifinale, dar a dat peste Halep, o jucătoare care nu doar că a returnat fiecare minge, dar a rivalizat în agresivitate cu Muguruza, care are asta în ADN-ul ei. Halep a avut inițiativa și a atacat de fiecare dată când a avut ocazia, dar și o defensivă mai bună”, a notat Mundo Deportivo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare