Sport

Roland Garros. Karolina Pliskova, în turul III

 

Karolina Pliskova s-a calificat în turul trei la Roland Garros după o demonstrație de forță. Favorita numărul 2 a câștigat ușor meciul cu slovaca Kristina Kucova, scor 6-2, 6-2. Partida jucată pe arena Simonne Mathieu s-a încheiat după numai 55 de minute. În turul următor, Karolina Pliskova o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Petra Martic și Kristina Mladenovic.

Kaia Kanepi – (foto) s-a calificat, miercuri, în turul trei, după ce a eliminat-o în turul doi de chinezoaica Shuai Zhang, aflată pe locul 50 în ierarhia WTA. 6-7 (4), 6-0, 7-5 a fost scorul întâlnirii dintre jucătoarea din Estonia, care parcă devine o altă tenismenă la turneele de Grand Șlam, si Shuai Zhang. În primul tur, sportiva in vârstă de 33 de ani a eliminat-o pe favorita numărul 18, nemțoaica Julia Goerges. Mai departe, în turul trei, Kaia Kanepi va da piept cu rusoaica Veronika Kudermetova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare