Sport

Roland Garros. Karolina Pliskova, eliminată în turul trei

 

Karolina Pliskova (2 WTA), cap de serie numărul doi și una din principalele favorite la câștigarea trofeului de la Roland Garros, a fost eliminată în turul al treilea după ce a cedat în două seturi în fața croatei Petra Martic (31 WTA, foto), scor 3-6, 3-6. Petra Martic a obținut victoria după o oră și 27 de minute, calificându-se pentru a treia oară în carieră în optimile de la Roland Garros. În optimi, Martic se va duela cu învingătoarea dintre Veronika Kudermetova (Rusia, 68 WTA) și Kaia Kanepi (Estonia, 88 WTA). Karolina Pliskova s-a oprit în turul trei și la ediția de anul trecut de la Roland Garros, fiind învinsă de Maria Sharapova. Cea mai bună performanță a cehoaicei pe zgura pariziană a fost în 2017, când a ajuns până în semifinale (a fost învinsă de Simona Halep).

În urma acestei eliminări, Naomi Osaka este sigură de locul 1 și după terminarea turneului de la Roland Garros, indiferent de rezultatul pe care îl înregistrează. Japoneza are 6.486 puncte în clasamentul live al WTA, în timp ce Ashleigh Barty, următoarea clasată rămasă încă în competiție la Paris, poate acumula maxim 6.350 de puncte. Simona Halep ocupă în acest moment locul 8, cu 3.773 de puncte. Dacă va câștiga trofeul, românca va ajunge la 5.533 puncte, care o pot ajuta să urce cel mai sus pe poziția a treia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare