Sport

Roland Garros. Johanna Konta, eliminată în primul tur

 

După eliminarea lui Venus Williams, Jelenei Ostapenko dar și a fostei finaliste Sara Errani, a venit și rândul lui Jo Konta să fie eliminată în primul tur. Johanna Konta, Marea Britanie, 22 WTA, a pierdut clar întâlnirea din faza inaugurală cu Yulia Putintseva din Kazahstan, 93 în lume, scor 4-6, 3-6. Jocul a durat o or[ și 25 de minute. Sportiva kazac[ va da piept în turul II cu americanca Jennifer Brady.

Konta a făcut o criză de nervi după ce a fost eliminată și a reacționat dur la adresa jurnaliștilor britanici, pe care i-a acuzat că au pus o presiune suplimentară pe ea. Tenismena le-a spus britanicilor că au scris numai mizerii despre ea și că sunt niște „nenorociți”.
„De câțiva ani, de când vin la Roland Garros, ați scris numai rahaturi despre mine! Corect? Numai rahaturi! De câțiva ani îmi spuneți că am fost praf la Roland Garros. De câțiva ani! Cum poți să digeri așa ceva? Începi să te gândești și să spui ‘Știți ce? Vreau să le arăt acestor nenorociți că nu au dreptate!’ Nu-mi faceți deloc viața ușoară! Nu cred că ajută pe nimeni când i se repetă că nu s-a descurcat bine aici”, a spus Konta la conferința de presă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button