Sport

ROLAND GARROS. Irina Begu, eliminată în turul 3

 

Irina Begu s-a oprit în turul 3 la Roland Garros. Reprezentanta noastră a pierdut, 6-7 (6), 4-6, meciul cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, după un duel în care a avut șansele ei, dar nu a reușit să le fructifice.

În primul set, ambele jucătoare și-au cedat serviciul într-un singur rând. S-a ajuns în tie-break, unde Begu a condus cu 6-4. Românca a ratat însă ambele șanse de set, una pe propriul serviciu, iar apoi Anisimova s-a impus cu 8-6. Setul secund a început dezastruos pentru Irina, care s-a văzut condusă cu 3-0. Sportiva noastră a reușit să revină, și-a recuperat ambele break-uri cedate și a trecut în față, 4-3. A urmat însă o nouă perioadă neagră pentru Begu, care a pierdut trei game-uri la rând și a părăsit al doilea Grand Slam al anului.

Pentru Anisimova urmează meciul din optimi cu Aliona Bolsova Zadoinov, spaniola de origine moldovenească, cea care a dispus de rusoaica Ekaterina Alexandrova, 6-2, 7-5.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare