Sport

Roland Garros. Iată ora la care Simona se va duela cu Muguruza

 

Joi vor avea loc semifinalele de pe tabloul feminin de simplu, disputa dintre Simona Halep (1 WTA) și Garbine Muguruza (3 WTA) urmând să înceapă după ora 16.00 (ora României), fiind a doua pe arena Philippe-Chatrier. Înaintea partidei Simonei se vor afla pe teren Rafa Nadal și Diego Schwartzman, al căror sfert de finală de pe tabloul masculin a fost suspendat miercuri seara din cauza ploii.
Halep și Muguruza se vor duela nu numai pentru un loc în marea finală, una în care ambele au mai fost, ci și pentru primul loc din clasamentul WTA. De-a lungul timpului, Halep și Muguruza s-au întâlnit de patru ori. Iberica se află în avantaj: 3-1.

Sunt bucuroasă că sunt din nou în semifinale la Roland Garros. A fost un meci foarte bun. Mâine voi juca cu Halep şi sper că şi acela va fi un meci mare. Abia aştept meciul cu Halep”, a spus Muguruza într-un mesaj postat pe Twitter.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare