Sport

ROLAND GARROS. Greu de ucis. Simona Halep, după meciul cu Svitolina: „Nu am crezut că mai pot reveni. La 1-5 în setul secund m-am gândit că am pierdut”

 

Simona Halep a oferit astăzi una dintre revenirile care vor rămâne în istoria tenisului. În confruntarea cu Elina Svitolina, românca a întors de la 3-6, 1-5 și s-a impus cu 3-6, 7-6, 6-0.

La finalul confruntării, Simona Halep a vorbit la microfonul Eurosport cu Alex Corretja. Fostul tenismen iberic i-a transmis că aștepta să o intervieveze pe Elina Svitolina, iar jucătoarea noastră a comentat: „Nu știu cum am revenit, dar sunt fericită că am făcut-o. Am jucat contra unei adversare foarte puternice, care a jucat foarte bine în primul set. A trimis mingea doar pe linie, iar fileul a fost cu ea. Sunt fericită că am revenit și am câștigat. În setul doi am schimbat ritmul. Nu am crezut că mai pot reveni. La 1-5 în setul secund m-am gândit că am pierdut meciul, dar am încercat să dau totul pe teren. Am fost relaxată și asta m-a ajutat. Meciul de azi nu a fost ca cel de la Roma. Ea a jucat mai repede acum, a fost mai agresivă. Eu am încercat să schimb ritmul și am înălțat mingea, am plimbat-o pe tot terenul și mi-a ieșit”.

FOTO: Twitter Roland Garros

CITEȘTE ȘI: 

ROLAND GARROS. EPIC. Simona Halep, revenire fabuloasă în sfertul cu Elina Svitolina


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button