Sport

ROLAND GARROS. Finala Simona Halep – Sloane Stephens va fi transmisă de două televiziuni

 

Confruntarea Simona Halep – Sloane Stephens, finala de la Roland Garros, programată sâmbătă, la ora 16.00, va fi transmisă de două televiziuni în România.

Pe lângă Eurosport, care deține drepturile și care a transmis toate partidele Simonei la acest turneu, ultimul act va fi în direct și pe Pro TV, conform paginademedia.ro. La fel ca și anul trecut, Pro TV a achiziționat chiar de la Eurosport drepturile de difuzare ale finalei.

Andreea Esca va modera emisiunea care va precede meciul și care va începe la ora 15.00. Ea îi va avea invitați pe Mihai Mironică și Cristian Tudor Popescu, cei care vor comenta duelul.

„E o bucurie să fiu din nou în direct pentru a transmite telespectatorilor noștri finala de la Roland Garros, în care joacă poate cea mai iubită sportivă româncă a momentului. Toți românii îi vor ține pumnii Simonei, iar eu îi voi ține de vorbă pe jurnaliștii Mihai Mironică și Cristian Tudor Popescu, cei care vor analiza și comenta această partidă de suflet. Vă așteptăm pe toți sâmbătă, de la ora 15.00 la Pro TV, să strigăm: Hai Simona! Hai Romania!”, a declarat Andreea Esca pentru paginademedia.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare