Sport

ROLAND GARROS. Antrenament cu public pentru Simona Halep. Românca e în turul 3, după ce i-a lăsat doar patru game-uri americancei Taylor Townsend

 

După începutul cu mari emoții din meciul cu Alison Riske, Simona Halep (1 WTA) nu a mai repetat greșelile și nu i-a lăsat nici o șansă adversarei din turul al doilea de la Roland Garros, americanca Taylor Townsend (72 WTA).

Românca și-a asigurat un meci liniștit încă după primele game-uri. Halep s-a desprins rapid la 4-0 și 5-1 și, chiar dacă a cedat un joc pe propriul serviciu, a închis primul set cu 6-3. Manșa secundă a fost și mai simplă. Liderul clasamentului WTA a făcut două break-uri și a închis repede, 6-1.

„A fost un meci grozav, după părerea mea. A fost greu să returnez mingea, nu a fost uşor să joc împotriva ei, pentru că alternează efectele. Dar am reuşit să fiu agresivă, să returnez bine şi asta a contat. Am încercat să joc cross-uri scurte, să o fac să se mişte pe teren, să stau aproape de linia de fund. Dar mingea sărea foarte mult, iar eu nu sunt aşa înaltă şi a fost mai dificil pentru mine. Trebuie să joc cel mai bun tenis al meu pentru a câştiga titlul, dar o iau meci cu meci şi turul următor sper să joc şi mai bine. E important să câştig meciul următor, apoi voi vedea ce va fi”, a declarat după meci Simona Halep.

După antrenamentul cu public de pe „Philippe Chatrier”, pentru Simona Halep urmează, în turul 3, un duel cu nemțoaica Andrea Petkovic (107 WTA), care a trecut de Bethanie Mattek-Sands (202 WTA), 6-0, 7-6(5).

Halep și Petkovic s-au întâlnit până acum de opt ori, scorul duelurilor directe fiind 7-1 pentru reprezentanta noastră. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare