Sport

Roger Federer va reveni în forță în 2017

 

Elvețianul Roger Federer (34 ani, locul trei în clasamentul mondial) a anunțat pe Facebook că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (5-21 august) și își încheie prematur sezonul 2016 din cauza accidentărilor.

Sunt extrem de dezamăgit să anunț că nu voi putea reprezenta Elveția la Jocurile Olimpice de la Rio și că voi rata restul sezonului. Am luat în considerare toate opțiunile după ce m-am consultat cu medicii și cu echipa mea și am decis să pun capăt sezonului 2016, deoarece am nevoie de o lungă recuperare în urma intervenției chirurgicale suferite la genunchi la începutul anului”, afirmă Federer în mesajul postat.
Sunt la fel de motivat ca întotdeauna și intenționez să îmi adun toate energiile și să revin în forță, sănătos și în formă pentru un tenis ofensiv în 2017”, a conchis Federer, care are în palmares 17 titluri de Mare Șlem.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button