Sport

Rocada mare

 

După Adrian Mititelu, și Dragnea jr. i-a lovit cu mingea în cap pe ACS „SR”-iști, arătându-le, arogant, calea pestei porcine africane băieților antrenați de Florin Stângă. Chiar dacă este brașovean, Marian Constantinescu n-a avut milă de dorințele de mărire ale localnicilor, înjunghiind speranțele unei promovări „galben-negre” în eșalonul secund, care se mai vede, totuși, optimist, prin ceață. Pe rețelele de socializare, iritați, tot mai mulți fani „stegari” au început să-i ceară demisia tehnicianului instalat la cererea expresă a unui magnat plecat, între timp, subit, din afacere, considerându-l depășit de evenimente. Oricum, și din lacrimi și chin se clădesc treptele unei dorite ascensiuni sportive, dar trebuie răbdare și înțelegere.

Dincolo, în județul vecin – Covasna, este extaz fotbalistic. Sepsi a făcut instrucție la Chiajna, iar antrenorul Eugen Neagoe, luat de mulți în bâză, se gândește serios la titlu. Omul e „profi” – are școala încrâncenării lui Victor Pițurcă, un lot valoros și omogen deopotrivă și, poate lucrul cel mai important, stabilitate financiară – chestie rară într-o Românie a promisiunilor deșarte. În plus, patronul (care o fi acesta, de la statul maghiar, la Dioszegi) i-a dat mână liberă, nebăgându-se absolut deloc în socotelile unei formații care crește extrem de frumos. Poate, Gigi Becali, Iuliu Mureșan, Ioan Niculae și alți afaceriști-investitori atoateștiutori îi vor da câte o mână de ajutor, pe întreg parcursul campionatului, destabilizându-și propriile grupări, pentru a-i realiza visul. Atenție, însă, la Călărași, Mediaș, chiar și la Botoșani, niște outsidere cu potențial deloc de neglijat!

Acum câțiva ani, când Brașovul era un nume respectat prin Liga 1, Sf. Gheorghe agoniza la periferia fotbalului românesc. A crezut cineva că rolurile se pot inversa vreodată?…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare