Sport

Roberta Vinci se va retrage din tenis

 

Italianca Roberta Vinci a mărturisit că va renunța la activitatea competițională în primăvara anului viitor, după turneul de la Roma. Până atunci, ea va juca sporadic, probabil doar la întrecerile majore, singurul obiectiv fiind acela de a ajunge în formă la Roma.
Este sigur că mă retrag, dar nu mi-aș fi dorit să o fac după un sezon în care am fost aproape anonimă, în care am avut multe ghinioane și în care m-am gândit mult la viitor. Așa că voi juca până la turneul de la Roma, iar la Forro Italico voi spune adio tenisului. Sper să fac asta în cel mai bun mod cu putință, sper să fiu protagonista turneului. Sunt conștientă că va trebui să joc în calificări la anul, însă nu mă interesează. Voi evolua la Australian Open, iar după aceea din când în când. Voi încerca să am cât mai multe victorii, obiectivul meu fiind de a ajunge în forma maximă la Roma“, a spus Vinci pentru Gazzetta dello Sport.
Roberta Vinci va împlini anul viitor, în februarie, 35 de ani și ocupă în prezent locul 117 în clasamentul WTA. Cea mai bună clasare a ei a fost cea cu numărul 7 (mai 2016), iar cea mai bună performanță este finala de la US Open din 2015.   


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare