Sport

REZULTAT FANTASTIC pentru Ania Caill (Corona Brașov)!!! „Sunt mândră să mă anunțați că REPREZINT România”!!!

 

Ania Caill, schioara alpină legitimată la Corona Brașov, a făcut senzație, astăzi, în proba de coborâre de la Pila (Italia), contând pentru European Cup, a doua competiție organizată de FIS, după Cupa Mondială.

Ania Caill s-a clasat pe locul 2, acumulând, astfel, 80 de puncte în European Cup și un punctaj FIS excelent: 35,50 p, terminând la 1.48 secunde în spatele câștigătoarei, elvețianca Rahel Kopp. Pe a treia poziție s-a situat franțuzoaica Esther Paslier. 66 de concurente au încheiat întrecerea.

Dana Caill, mama Aniei, s-a declarat impresionată de acest rezultat fantastic: „Este «wow»! Să se plaseze în fața tuturor franțuzoaicelor, italiencelor, etc. din echipele de elită care participă în Cupa Europei, fete ce marchează puncte și în Cupa Mondială, rezultatul Aniei este INCREDIBIL! Sunt atât de mândră de ea și îi respect atât de mult pasiunea si voința pe care o pune pentru acest sport!”

În contiunuare, Dana Caill ne-a relatat în exclusivitate: „Comentatorul a întrebat-o cum vrea să o anunțe pe podium «franțuzoaica Ania Caill» sau «românca Ania Caill», iar ea a zis «bineînțeles românca, dintotdeauna am fost anunțată românca Ania Caill, acum mai mult ca niciodată sunt mândră sa ma anunțați așa»”.

Astfel, Federația Română de Schi și Biatlon, dar și Comitetul Olimpic și Sportiv Român trebuie să-i acorde tot sprijinul Aniei Caill pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2022, pentru că, așa cum se constată și în urma acestui ultim rezultat, de excepție, are un potențial imens.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button