Sport

Revenire AŞTEPTATĂ în lumea săriturilor cu schiurile!!!

 

Gregor Schlierenzauer îşi va face come-back-ul în Cupa Mondială de sărituri cu schiurile în acest week-end, la Wisla, în Polonia. Ultima etapă la care a participat sportivul austriac a fost pe 3 ianuarie 2016, la Innsbruck. Apoi, „Schliri” a anunţat că ia o pauză, nemaiavând motivaţie, pentru ca în primăvară să se accidenteze grav în Canada, pe când schia de plăcere.

„Sunt nerăbdător să revin în activitatea competiţională. În Polonia, vor fi mulţi spectatori la întreceri, mai ales după ce Kamil Stoch a câştigat Turneul celor 4 Trambuline. Incontestabil, atmosfera va fi una deosebită. În ultimele săptămâni m-am antrenat bine. Sper să fiu la înălţimea aşteptărilor”, a declarat Gregor Schlierenzauer pentru site-ul FIS (foto).

De asemenea, austriecii Stefan Kraft şi Michael Hayböck vor concura la Wisla, după ce ambii au avut probleme stomacale în timpul Turneului celor 4 Trambuline.

„Schliri” are 53 de victorii în Cupa Mondială. A câştigat de două ori Turneul celor 4 Trambuline, fiind de două ori campion mondial la sărituri – schi nordic şi de trei ori la zbor cu schiurile. Are în palmares şi un „aur” olimpic.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. BRAȘOV. Etapele de Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov, în pericol să nu se organizeze!

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare