Sport

RETRAGERE cu ocazia meciului ACS SR BRAȘOV – FCSB!!! Urmăriți LIVETEXT pe www.mytex și cu detalii privind atmosfera din tribune!!!

 

Pe site-ul oficial al grupării ACS SR Brașov s-a anunțat că în această seară, cu ocazia meciului amical susținut de fotbaliștii „galben-negri” cu FCSB, pe Stadionul „Tineretului”, se va retrage din activitatea competițională Răzvan Mitroi, în vârstă de 35 de ani, „cel mai copil dintre Copiii Oraşului”.

Potrivit sursei citate, Răzvan Mitroi a făcut primii paşi în fotbal în 1989, la Tractorul, sub îndrumarea lui Vasile Gogea. El va intra în repriza a doua a disputei de marți seara, preluând banderola de căpitan de la Horia Popa.

Răzvan Mitroi a mai jucat la Romradiatoare, dar și trei ani în Cipru, descinzând la „echipa mea de suflet, FC Braşov, actuala SR”, în februarie 2019.

Mitroi s-a accidentat în meciul de la Turnu Severin, cu FC „U” Craiova 1948, contând pentru seria a 3-a din Liga 3, la scurt timp după ce a intrat pe teren. Astfel, a revenit pe gazon în repriza a doua a disputei cu Viitorul Domneşti, evoluând şi în ultimele două meciuri ale sezonului, cu Flacăra Moreni şi Atletic Bradu.

Conform https://srbrasov.ro, Răzvan Mitroi va intra, foarte probabil, în cadrul staff-ului administrativ al clubului.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Și STEAGU’ ar trebui să fluture la Primărie!!! Invitație la meciul de diseară cu FCSB… / LIVETEXT pe www.mytex.ro!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button