Sport

Replică suburbană. Nick Kyrgios, comportament golănesc

 

Australianul Nick Kyrgios a avut un comportament golănesc în timpul meciului cu elvețianul Stan Wawrinka din cadrul turneului ATP de la Montreal. 

După ce a pierdut primul set în tiebreak, 8-10, australianulu i-a transmis rivalului său: „Știi ceva? Kokkinakis (un alt jucător australian de tenis – n.r.) i-a tras-o prietenei tale. Îmi pare rău să te anunț, amice”.

Până la urmă, Kyrgios a câștigat meciul, Wawrinka fiind nevoit să se retragă în setul al treilea.

„Nu știu, a fost tensiunea momentului, devenise ușor agasant cu mine, așa că nu știu, doar am spus-o”, a comentat Kyrgios.

Elvețianul a răspuns printr-un mesaj postat pe Twitter: „Ceea ce a spus el, eu n-aș spune nici celui mai mare dușman al meu. Să te cobori la nivelul ăla este inacceptabil și de necrezut. Nu e nevoie de asemenea comportament în afara terenului și sper că forurile conducătoare nu vor sta nepăsătoare, fiindcă e vorba de integritatea sportului nostru”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare