Sport

Renunţă?!…

 

ACS „SR” Municipal Braşov va juca la Alexandria cu sabia deasupra capului. O victorie obţinută de fotbaliştii „galben-negri” în fief-ul „trandafirilor” ofiliţi din deşertul roşiatic al Teleormanului i-ar putea determina pe actualii conducători ai grupării să continue, respirând în continuare speranţa promovării în eşalonul secund. Altfel…

Managerul sportiv Paul Enache s-a cam săturat să fie amăgit cu promisiuni de autorităţi, cum că să aibă răbdare că vor veni lângă echipă, pierzându-şi încrederea în valul de vrăjeli politico-ineficiente. Pare tentat să se dea la o parte, elegant, să preia cine-o vrea gruparea asta care atrage doar de faţadă, într-un iluzoriu capital electoral. De nervi, i s-a spart şi un vas de sânge, pe ochi, la meciul pierdut sâmbătă pe „Tineretului”. Arăta ca un boxeur prins în corzi, întrebându-se dacă mai are sens să dea, iar, 30.000 de euro pe salarii.

Patima pentru fotbalul ăsta braşovean i-a distrus sănătatea preşedintelui executiv Vasile Dochiţa. A trăit tumultuos, balansându-se între problemele firmei şi acest hobby, s-a consumat enorm, iar inima i-a tresărit puternic, ca un semnal de alarmă. Acum are nevoie de multă linişte, de somn şi odihnă activă, de o vacanţă pe care n-a mai avut-o de nici el nu ştie de când, aşa încât s-a văzut nevoit să-şi pună mobilul pe „silent” trei sferturi din zi. A rezolvat, cu vreo 60 de milioane, şi deplasarea asta în Teleorman, ca băieţii să beneficieze de cele mai bune condiţii. În situaţia actuală, ar fi dispus să predea imediat formaţia reprezentanţilor suporterilor sau cui o dori-o, poate aceştia ar şti să managerieze mai bine ACS „SR”-ul, dar şi să gestioneze eficient relaţia cu Primăria şi Consiliul Judeţean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare