Sport

Reghecampf – SELECȚIONER?!…

 

Despre antrenorul FCSB-ului, Laurențiu Reghecampf, presa de specialitate din România anunță că are oferte care mai de care mai tentante din zona arabă.

Mai întâi s-a vorbit că ar prelua banca tehnică a echipei Al-Gharafa (Qatar), apoi s-a vehiculat că se află pe lista grupării Al-Wahda (EAU).

Acum, Gazeta Sporturilor a inserat că „Reghe” are șanse să devină selecționerul Emiratelor Arabe Unite, fiind al doilea favorit după Cosmin Olăroiu. „Oli” a pus, însă, două condiții clare pentru a accepta: să se reformeze fotbalul din EAU, pe modelul francez, și să pregătească în paralel echipa națională și formația Al-Ahli Dubai.

Nu demult, pe site-ul prosport.ro s-a menționat că Laurențiu Reghecampf n-ar avea nici un fel de asemenea propuneri și că aceasta ar fi parte dintr-o campanie ingenios realizată pentru a-l determina pe patronul Gigi Becali să-i mărească salariul, actualmente de 15.000 de euro lunar.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare