Sport

Rednic și Șumudică – PE VAL în Europa!!!

 

Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic, a reușit o victorie măreață. În etapa a 6-a a campionatului Belgiei a învins-o pe teren propriu pe FC Bruges cu scorul de 2-1 (Bolingi 2 / Denswill), acumulând 13 puncte cu care se situează pe locul 3 în clasament.

Anderlecht Bruxelles, cu Chipciu și Stanciu rezerve introduse în repriza a doua, a învins-o in extremis pe Lokeren cu 3-2 (Onyekuru 2, Teodorczyk / Miric, Skulason). Nicolae Stanciu a dat pasa decisivă la ultima reușită a gazdelor, din minutul 90. Astfel, campioana Belgiei a acumulat 8 puncte.

La rându-i, Anvers (11 p), trupa pregătită de Ladislau Bölöni, a remizat pe teren propriu, 1-1 (Owusu / Y. Boli) cu St. Trond.

Și Marius Șumudică este pe cai mari, dar în Turcia. Kayserispor, echipa antrenată de el, a câștigat disputa din deplasare cu Sivasspor, scor 2-0 (Bulut, Stoilijkovic), având 7 puncte după 4 etape disputate în Süper Lig. În poarta oaspeților s-a aflat Silviu Lung, Cristi Săpunaru fiind rezervă.

În aceeași rundă, Karabükspor, cu Paul Papp și Gabi Torje integraliști, cu Gicu Grozav și Cristi Tănase prezenți pe teren 55, respectiv 63 de minute, a pierdut, 0-1 (Babel), pe teren propriu cu Beșiktaș Istanbul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button