Sport

Real Madrid spulberă toate recordurile pentru a-l transfera pe Neymar

 

Real Madrid este gata să bată toate recordurile în materie de sume de transfer pentru a-l lua pe brazilianul Neymar de la PSG. Tabloidul britanic The Sun scrie că madrilenii sunt dispuși să plătească nu mai puțin de 350 de milioane de euro pentru a perfecta mutarea în această vară. Suma este cu 50 de milioane de euro mai mare decât clauza de reziliere a contractului lui Neymar ce va intra în vigoare de la 1 septembrie. Problema este că perioada de mercato din vară se încheie în ultima zi a lunii august, la miezul nopții, ceea ce înseamnă că Neymar ar putea fi achiziționat cu 300 de milioane de euro abia de la 1 ianuarie 2019. Iar asta înseamnă că brazilianul nu ar putea fi utilizat în meciurile din Champions League, acolo unde Realul vrea să își apere trofeul cucerit în urmă cu scurt timp.
Englezii mai scriu că transferul lui Neymar ar face parte dintr-o afacere și mai mare, Realul urmând a schimba sponsorul tehnic, trecând de la Adidas la Nike. Iar gigantul american, care are un acord cu Neymar, ar finanța indirect cea mai mare parte a transferului istoric pentru fotbal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] a cui soră este? Rafaella are 6 milioane de fani pe Instagram. Este sora lui Neymar, starul brazilian al lui Paris Saint-Germain. La carnavalul de la Rio, ea este înconjurată de […]

Back to top button