Sport

Real Madrid și-a demis antrenorul

 

Real Madrid a anunțat oficial despărțirea de antrenorul Julen Lopetegui. Acesta a fost demis din dorința de a „schimba dinamica jocului, atât timp cât obiectivele echipei mai pot fi atinse”, conform unui comunicat de presă. Cei de la Real au informat că antrenor interimar a fost numit Santiago Solari, care va pregăti echipa în următoarea perioadă. Se așteaptă însă în paralel și finalizarea negocierilor cu Antonio Conte, care se pare că au intrat într-un impas. Lopetegui a stat pe banca Realului timp de 14 meciuri, perioadă în care a înregistrat 6 victorii, 6 înfrângeri și 2 egaluri în toate competițiile. În campionat, Real Madrid este pe locul 9, cu 14 puncte, la șapte în spatele Barcelonei.

Consiliul de administrație al echipei Real Madrid s-a întâlnit astăzi 29 octombrie 2018, și a fost de acord să încheie contractul cu antrenorul Julen Lopetegui. Această decizie a fost luată cu maximă responsabilitate și are ca scop schimbarea dinamicii echipei, așa cum era înainte, mai ales că obiectivele propuse pentru acest sezon sunt încă realizabile. Consiliul de administrație a observat că există un dezechilibru la echipă, pe de-o parte sunt 8 jucători din lotul formației Real Madrid care au fost nominalizați la Balonul de Aur, un moment fără precedent în istoria clubului, iar pe de altă parte sunt rezultatele pe care le are gruparea până la această dată. Clubul îi mulțumește lui Julen Lopetegui și staff-ului său tehnic pentru efortul și munca depusă și le dorește mult noroc în carieră. Santiago Solari va fi antrenorul provizoriu al echipei, care, începând de mâine, 30 octombrie, va începe să antreneze echipa”, se arată în comunicatul oficial al clubului Real Madrid.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare