Sport

Real Madrid a contactat doi antrenori

 

Real Madrid a pornit în căutarea unui nou antrenor principal, după demisia surprinzătoare a lui Zinedine Zidane. La câteva ore de la conferința susținută de Zizou, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a luat legătura cu doi tehnicieni, pe care i-a întrebat de disponibilitatea de a veni la campioana Europei. Favoritul lui Perez e tehnicianul argentinian al celor de la Tottenham Hotspur, Mauricio Pochetino (46 de ani), anunță cotidianul de casă al madrilenilor, Marca.
Pochetino tocmai și-a prelungit contractul cu Spurs și n-are nici o clauză de reziliere în înțelegere. Are în schimb o înțelegere verbală cu patronul lui Tottenham, Daniel Levy, prin care își poate negocia plecare, dacă o va solicita. Tot la fel de recent și-a prelungit contractul și celălalt antrenor de pe lista lui Perez, neamțul Joachim Low (58 de ani). Selecționerul Germaniei are acum un contract valabil până în 2022, dar venirea sa la Real Madrid ar putea fi facilitată de o evoluție modestă a Mannschaftului la Cupa Mondială din Rusia. 12 ani au trecut de când Joachim Low se află la cârma naționalei Germaniei. Lupta pentru viitorul antrenor al lui Real Madrid pare că se dă între cei doi, însă nu e exclusă o altă variantă, conchide sursa citată.

Citiți și:

SURPRIZĂ. Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare