Sport

Real Madrid a câștigat Supercupa Europei

 

Real Madrid, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, a cucerit Supercupa Europei la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester United, câștigătoarea Europa League, cu scorul de 2-1 (1-0), marți seara, pe Arena Națională Filip al II-lea al Macedoniei din Skopje. Madrilenii au deschis scorul în minutul 24, prin Casemiro şi în partea a doua a meciului, Isco a majorat avantajul (min.52 – foto). Golul lui Manchester United a fost înscris de Romelu Lukaku (min.62).
Real Madrid este prima echipă care cucereşte pentru a doua oară consecutiv Supercupa Europei după AC Milan, în 1989 şi 1990. Echipele care s-au impus de cele mai multe ori în Supercupa Europei sunt AC Milan şi FC Barcelona, fiecare cu câte 5 trofee. Galacticii și-au trecut în palmares a patra Supercupă, după cele din 2002, 2014 și 2016. United rămâne doar cu un trofeu (1991).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare