Sport

Reacții în lumea tenisului după retragerea lui Andy Murray

 

După ce Andy Murray a anunțat că se va retrage din tenis cel mai probabil la finalul turneului de la Wimbledon, mulți sportivi și antrenori au reacționat și au postat mesaje pe rețelele de socializare.

„Nu ne vom mai vedea pe teren, dar prietenia noastră va dura toată viața. Ceea ce ai făcut pentru sport va trăi pentru totdeauna. Sper că vei avea un final puternic și că ve fi sănătos, prietene”, a scris Grigor Dimitrov.

„Andy, te rog să încerci în continuare, să lupți în continuare. Pot să îmi imaginez durerea pe care o simți. Sper că vei putea trece peste acest moment. Meriți să te retragi altfel, nu așa. Te iubim Andy și vrem să te vedem din nou fericit și sănătos”, a fost mesajul lui Juan Martin Del Potro.

„Mi se rupe inima. Sper că va reuși să ajungă la Wimbledon și va avea despărțirea pe care o merită”, a postat Kim Clijsters.

„Mă înclin în fața lui Andy Murray. O adevărată legendă. Pe lista scurtă a celor mai buni tacticieni din istorie. Sper că vei putea termina puternic și sănătos”, a scris Andy Roddick.

„Când cauţi exemple pentru a ilustra sintagma «a fi atât de bun pe cât poate fi» ar trebui să apară imaginea lui Andy Murray sub. Remarcabil de disciplinat la antrenamente, gata de sacrificiu, perfect, competitiv, puţin nebun, o adevărată legendă! Bravo, Andy!”, este mesajul lui Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep. 

„Este un şoc pentru mine, suntem de aceeaşi vârstă, din aceeaşi generaţie. Este trist să văd prin ce a trecut în ultimii ani din cauza accidentărilor. Este un mare campion, este prietenul meu, am crescut împreună de când aveam 11-12 ani, ne cunoaştem foarte bine. Este trist că va juca pentru ultima oară la Australian Open. Îi doresc tot ce e mai bun pe viitor”, a declarat Novak Djokovic. 

„Andy, știu că de cele mai multe ori mă iei drept un joker, dar, măcar de data, asta fii atent la ce spun, prietene vechi. Vei rămâne întotdeauna cineva care a influențat lumea sportului, în atâtea feluri. Știu că nu ți-ai dorit niciodată să ai o astfel de ieșire din scenă, dar ai avut o călătorie grozavă. M-ai luat imediat sub aripa ta și până în ziua de azi ai fost cineva pe care literalmente abia așteptam să-l întâlnesc. Ești un jucător de tenis nebun, infinit mai bun decât mine, dar tot ce vreau să știi este că azi nu e doar o zi tristă pentru tine și echipa ta. Este o zi tristă pentru sport și pentru toți cei asupra cărora ai avut un impact. Ce-mi rămâne, dragă prietene, sunt aceste poze care ar trebui să te facă să zâmbești și să te gândești că am fost ca un frate mai mic pentru tine. Oricum, vreau să știi și sunt convins că știi deja că toată lumea vrea să continui să lupți și să fii tu. Succes la Australian Open, te voi susține!”, a postat Nick Kyrgios.

CITEȘTE ȘI: 

Andy Murray și-a anunțat retragerea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button