Sport

Reacții după România – Olanda. Ambros Martin: „Prima repriză a fost cheia meciului”

 

La finalul meciului pentru „bronz” de la Campionatul European de handbal feminin, pierdut de România în fața Olandei, 20-24, selecționerul Ambros Martin a declarat la TVR: „Am întâlnit o echipă experimentată. Cred că prima repriză a fost cheia meciului. În ofensivă am jucat cu frică, n-am găsit pozițiile bune pentru a marca. În repriza a doua am jucat mai bine, ne-am decis să jucăm mai liber, să ne bucurăm de handbal. Am încercat să le împingem și pe ele în defensivă. Trebuie să ne gândim la viitor. Ne-a lipsit și Cristina. Ea nu trebuie doar să marcheze, ci să și paseze altor jucătoare. A contat lipsa ei”.

„Atât s-a putut, am pierdut pe greşelile noastre. Ar fi trebuit să mai dureze puţin meciul ca să revenim. Eu zic că am arătat că putem, am încercat să facem ce-am vorbit după accidentarea Cristinei, să luptăm pentru ea, pentru noi, pentru România. Din păcate, atât s-a putut. N-ai cum să nu fii trist. Ne bucurăm totuși că am ajuns aici, contează acest rezultat. Ne bucurăm pentru Crina. A muncit foarte mult şi merită premiul pentru cel mai bun pivot la acest turneu final”, a spus Mădălina Zamfirescu.

„Am fost la un pas de medalie, dar azi echipa mai bună a fost Olanda. Am intrat foarte bine în repriza a doua, dar diferența s-a făcut în prima parte. Am adunat experiență după această partidă. Sunt supărată pentru rezultatul de azi, dar sunt mândră că sunt aici și am jucat o finală”, a comentat Cristina Laslo.

„Este un loc patru, am muncit pentru el. Am trecut prin foarte multe pentru a fi aici. Poate se putea mai mult. S-a văzut că putem să ne batem în repriza a doua, s-a văzut că avem spirit de luptă. Dacă mai erau 2-3 minute, am fi egalat. O să ne întoarcem mai motivate. Vreau să le mulţumesc colegelor, fără ele nu aş fi putut ajunge cel mai bun pivot la acest Campionat European. Mi-aş fi dorit ca alături să fie şi o medalie. În a doua repriză s-a văzut că avem spirit de luptă”, a adăugat Crina Pintea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare