Sport

Reacții după înfrângerea suferită de CSM București în semifinalele Ligii Campionilor

 

CSM București a pierdut în această seară, 33-38, meciul cu Vardar Skopje din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin.

La finalul partidei de la Budapesta, Isabelle Gullden a comentat la Digi Sport: „Am jucat foarte slab în prima repriză, am încercat apoi să revenim în partea a doua, dar e greu să reintri în meci când ești condus la 10 goluri. A fost o diferență prea mare de recuperat. E greu când joci slab în apărare. Nu ne-a ieșit absolut nimic. Mai mult, ele au jucat foarte bine, trebuie să recunoaștem asta”.

Apoi, Oana Manea a punctat: „Au fost numai greşelile noastre care ne-au tras în jos. Nu pot spune decât că m-am simţit foarte bine, am avut emoţii. De când am văzut începutul meciului, am văzut că am fost ezitante. Este destul de usturătoare şi de dureroasă înfrângerea. Nici nu mai puteam să mă uit pe tabelă. Ne-a fost greu să ne ridicăm”.

În fine, tehnicianul Per Johansson a menționat la Dolce Sport: „Am avut un început extrem de slab, cu erori pe care nu le-am văzut până acum. Nu am fost agresive şi am făcut erori tehnice care ne-au costat. Vardar nu ne-a surprins cu nimic, dar a făcut un meci excelent. Îmi pare rău că am făcut o partidă atât de slabă. Nu am jucat cu intensitatea cu care voiam să jucăm. Am început foarte slab şi a fost greu să revenim. Vrem să luăm bronzul, nu concepem să mergem acasă fără medalie. Sper că şi fetele vor acest lucru”.

CITEȘTE ȘI:

CSM București, „dezmembrată” de Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare