Sport

REACȚIE. Gigi Becali. după FCSB – Dinamo…

 

La finalul partidei FCSB – Dinamo, desfășurată aseară pe „National Arena” (detalii, aici: Liga I. 6 goluri în Derby de România), Gigi Becali a avut un discurs ponderat vizavi de echipa ce o patronează.

„Cum să îmbunătăţesc defensiva? Spuneţi voi. Eu nu vreau să mai îmbunătăţesc nimic, pentru că îmi place cum am jucat… S-a simţit lipsa lui Pintilii. Primele două goluri au fost luate, pentru că nu au dublat mijlocaşii centrali. Dar ăsta e fotbalul, nu am ce să spun nici de Filip, că a făcut un meci bun… Pe mine mă interesează «Europa League» acum, iar acolo avem 2-0, după manşa tur (cu Rudar Velenje, în turul doi preliminar – n.r.). Nu am ce să critic. Ştiţi că, dacă simţeam că ceva nu e în regulă, criticam, nu? Nu am ce să comentez, doar lipsa de maturitate a jucătorilor… Dacă jucăm aşa, cum am făcut-o cu Dinamo, nu avem nici o treabă cu Hajduk Split (în turul trei preliminar din «Europa League – n.r.)”, a relatat Gigi. Becali.

După două etape disputate în Liga 1, FCSB a acumulat un singur punct, în timp ce Dinamo are cu 3 mai multe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button