Sport

REACȚIE. Daum, după meciul Kazahstan – România!!!…

 

La finele partidei de la Astana, Christoph Daum, selecționerul echipei noastre naționale de fotbal, a declarat la TVR că nu este chiar mulțumit de rezultat, însă e satisfăcut de organizarea grupului.

„Cred că toată lumea trebuie să fie mândră de aceşti jucători, pentru cum s-au descurcat, dar ne-a lipsit finalizarea, pasa decisivă. Este tot fotbal, nu un sport diferit, dar e foarte dificil să reuşeşti combinaţii pe acest teren (unul sintetic, de proastă calitate, pe un stadion «indoor» – n.a.). Am alergat şi am arătat un bun spirit de echipă, dar ne-a lipsit golul”, a relatat antrenorul german, care a remarcat că este extrem de dificil pentru orice echipă să câștige în Kazahstan.

De asemenea, Daum l-a remarcat pe Răzvan Marin, „care a jucat ca şi cum ar fi fost de ani de zile în această echipă, aţi văzut. Tot ce am văzut în aceste zile la jucătorii mei mă face să privesc cu optimism spre viitor”.

El a explicat că nu l-a introdus mai devreme în meci pe Florin Andone, „din cauza problemelor cu accidentările. Aş fi riscat dacă făceam schimbarea cu 20 de minute înainte de final”.

CITEȘTE ȘI: Pas fals în drumul spre Rusia. Gazon execrabil, fotbal puțin, arbitraj penibil, rezultat prost

Rezultate surpriză în grupa României din preliminariile CM 2018


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare