Sport

REACȚIE. Consilier la MTS, după eliminarea Simonei Halep: „Asta mică și pufoasă a trimis-o acasă”!!!

 

Andrei Nourescu este un cunoscut jurnalist sportiv, care acum lucrează ca și consilier la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS).

Printre altele, el a făcut parte din delegația oficială care a așteptat-o pe Simona Halep la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, după ce jucătoarea noastră de tenis a triumfat la Wimbledon.

Acum, după eliminarea Simonei Halep la US Open (detalii, aici: US OPEN. Singura româncă prezentă în turul 3 e… / UPDATE Ce a declarat Halep după eliminare!!!…), Andrei Nourescu a postat pe pagina sa de Facebook: „Ce să mai zici? Asta mică și pufoasă a trimis-o pe Halep acasă, iar pescarii ăia au făcut la fel cu fcsb… #trist Și vorba lui Emil (comentatorul TV Emil Hossu Longin – n.r.), Halep a jucat mai prost chiar decât fcsb”.

Postarea lui Nourescu a fost însoțită de o imagine cu Taylor Townsend, dar aceasta datează din 2016, de la Roland Garros, când americanca avea mai mult kilograme în plus, după cum au remarcat cei de la Fanatik.ro – foto.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare