Sport

Răzvan Marin: „Este extraordinar ce mi se întâmplă”

 

Răzvan Marin a debutat cu gol în Naționala României. Mijlocașul de la Viitorul a marcat în minutul 12 al confruntării cu Armenia, de la Erevan, încheiată cu victoria „tricolorilor”, 5-0.

„Nu mă aşteptam, e ceva extraordinar ce mi se întâmplă. Mă bucur că am reuşit să marchez, mă bucur că am luat toate cele trei puncte şi o să mergem în Kazahstan să câştigăm. M-am gândit să prind poarta şi să marchez. Nicu (Stanciu – n.r.) mi-a dat-o foarte bine, eram pe 16 metri, am avut o poziţie foarte bună şi mă bucur că am marcat. Toată lumea mi-a transmis mesaje de încurajare înainte de meci, mă bucur că lumea are încredere în mine, mă bucur că domnul Hagi mi-a acordat încredere şi am debutat în Liga 1. Mă bucur că domnul Daum are încredere în mine şi nu numai în mine, şi în Rotariu şi în mai mulţi tineri şi ne bucurăm, dar încă nu s-a terminat. Trebuie să mergem şi în Kazahstan să luăm cele trei puncte”, a declarat Răzvan Marin la Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI: 

Christoph Daum: „Mi-a plăcut că echipa nu a dat înapoi în nici un moment”

Preliminarii C.M. 2018. LIVETEXT. „Tricolorii” nu au avut probleme în Armenia


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare