Sport

Răzvan, DIN BRAȘOV – la un meci de cea mai mare performanță din carieră!

 

Răzvan Lucescu n-a uitat că și-a început frumoasa carieră de antrenor la FC Brașov.

Acum, trăiește sub o imensă presiune, fiind la un pas să câștige Liga Campionilor Asiei la fotbal. În urmă cu două săptămâni, pe teren propriu, Al-Hilal Riyadh – formația saudită pregătită de „Junior” – a învins-o pe teren propriu pe Urawa Red Diamonds, scor 1-0 (Carillo). Returul finalei se dispută duminică, începând cu ora 12.00 (în România), în Japonia.

Al-Hilal Ryadh își dorește al treilea trofeu continental, ultimul fiind obținut acum 19 ani, pe când acolo era antrenor Anghel Iordănescu. Paradoxal, atunci, în finala Ligii Campionilor Asiei, formația saudită a întâlnit tot un rival nipon, pe Jubilo Iwata.

Trupa pregătită de Lucescu jr. se află încă de luni în Japonia, la Tokyo, iar mâine – așa cum a informat Gazeta Sporturilor – se mută la Saitama, la mai puțin de 40 de kilometri distanță, unde va avea loc marea confruntare.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare