Sport

Răzvan Burleanu aruncă bomba înaintea alegerilor FRF

 

Răzvan Burleanu, președintele FRF, susține că are o dovada care arată că Ionuț Lupescu a mințit în campania lui pentru alegerile de săptămâna viitoare. Burleanu a prezentat într-o emisiune TV un document ce poartă semnătura secretarului general al UEFA și care atestă că și-a suspendat contractul cu forul continental.
Credeți că Ionut Lupescu și-a dat demisia de la UEFA? Eu am văzut în această perioadă de timp că el spune că și-a dat demisia. Ionuț Lupescu minte! V-a mințit pe dumneavoastră, i-a mințit pe toți prietenii săi, pe toți susținătorii săi și pe membrii FRF. Am dovada aici! Domnul Ionuț Lupescu nu și-a dat demisia de la UEFA, el și-a suspendat contractul. Aveți aici această dovadă din partea secretarului general al UEFA, care clarifică acest lucru“, a spus Burleanu la DigiSport. În documentul prezentat de Răzvan Burleanu se arată că Lupescu se află în „unpaid leave of absence from UEFA” (concediu fără plată).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare