Sport

RĂZBOI. Fost fotbalist la FC BRAȘOV, momente de COȘMAR în Ucraina!

  • leca.png

Nu se mai vorbește de fotbal în Ucraina, după ce forțe armate ruse au invadat astăzi țara – RĂZBOI – UPDATE 16. Rușii atacă Ucraina! DETALII…. Antrenorul Mircea Lucescu este campat în baza de pregătire a celor de la Dinamo Kiev – Mircea Lucescu, în „mijlocul” RĂZBOIULUI! Ce a spus…, portarul Cojocaru (ex-FCSB și ex-Viitorul) se află la Dnepr, relativ aproape de Donbass, iar Mihai Leca (foto), fost jucător la FC Brașov, a fost „prins” de evenimente la Lvov.

„Cei de la club (FC Lvov – n.r.) sunt și ei îngrijorați. Ne-au transmis că viitorul este unul incert și că nu se pot trage concluzii în acest moment. Ei sunt alături de noi, mai ales acum, când campionatul a fost suspendat. Ne-au propus chiar ca noi să ne găsim, dacă putem, angajamente până la vară și ei vor fi de acord”, a declarat Leca pentru Digi Sport, menționând că, împreună cu doi colegi, va pleca din Ucraina, cu mașina, în Polonia, de unde i-ar fi mult mai ușor să revină în România, unde ultima dată a evoluat pentru FC Argeș. 

CITEȘTE ȘI: CTP, despre „Führerul de la Kremlin”… 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare