Sport

Rareș Forika, pentru Călin Moldovan

Rareș Forika, pentru Călin Moldovan.

CSM Focșani a remizat, 1-1, pe teren propriu cu FCU Craiova, o principală candidată la promovarea în Liga 1, cu interimarul Rareș Forika la comandă, după ce antrenorul principal Călin Moldovan plecase cu câteva zile înainte – Detalii, AICI.

Rareș Forika, pentru Călin Moldovan

„Am întâlnit unul dintre cei mai valoroși adversari ai campionatului și pot spune că am făcut un meci foarte bun. Acest punct obținut vreau să-l dedic întregului staff, în special lui Călin Moldovan. Este munca noastră împreună și, în afara faptului că o echipă se construiește în timp, și la fotbal poți să ai ghinion. Șansa a surâs de partea noastră acum, reușind să egalăm și cu puțin noroc puteam să și câștigăm pe final. Tot timpul am crezut în egalare, pentru că băieții se pregătesc zi de zi exemplar. Am avut neșansa să nu aducem puncte din deplasări din meciurile care au fost până în acest moment. Este un egal muncit, acest punct sper să le dea moral și încredere băieților pentru meciurile care urmează”, a declarat Rareș Forika după partidă.

Cu 4 puncte, CSM Focșani ocupă locul 20 (din 22 de combatante) în Liga 2 după 7 etape, lider fiind formația din Miercurea Ciuc.

Foto: CNC Media Action


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button