Sport

Rapidul ar putea fi preluat de un alt club din Bucureşti

 

„Sunt două cluburi în Bucureşti cu o mare tradiţie care se zbat în mediocritate. Vorbim de Sportul Studenţesc şi de Rapid. Două cluburi de tradiţie, cu palmares frumos, iar în cazul Rapidului şi cu o galerie fantastică. Aceste cluburi au şi grupe de copii şi juniori, care funcţionează aşa cum pot. Putem prelua una dintre ele, pentru a o ridica la nivelul la care ar trebui să fie. Fotbalul este un sport care mănâncă însă bani mulţi. Mănâncă bani mulţi dacă nu e manageriat corespunzător”, a afirmat, pentru adevarul.ro, Alin Petrache, directorul general la CSM Bucureşti.

Fostul preşedinte al COSR a menţionat că gruparea pe care o conduce are un „stadion foarte mare şi frumos, de care nu putem beneficia, pentru că nu avem echipă. De aceea, am decis să ne dezvoltăm şi pe această ramură. CSM Bucureşti va avea echipă de fotbal, cu grupe de copii şi juniori, dar şi cu echipă de seniori”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare