Sport

Raluca Strămăturaru și ceilalți olimpici AU AJUNS în România!!!

 

Sportivii români care au participat la Jocurile Olimpice de la PyeongChang au revenit astăzi în țară, în centrul atenției pe Aeroportul „Henri Coandă” fiind Raluca Strămăturaru (foto), sportiva de la CSA Steaua – Centrul de sporturi de iarnă Predeal care a ocupat locul 7 în proba de sanie.

„Ne bucură foarte mult că lumea vorbește despre sporturile de iarnă, ceea ce înainte nu se întâmpla. Lumea știe acum ce este sania, bobul, skeletonul și restul… La această ediție a Jocurilor Olimpice am spus că îmi doresc un loc cât mai bun, undeva la locul 15, dar s-a întâmplat să fie locul 7. Nu cred că este prea mult să ne gândim la o medalie la viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice, de la Beijing. Oricum, PyeongChang va rămâne pentru mine o ediție a Jocurilor Olimpice cu totul specială”, a relatat Raluca Strămăturaru potrivit site-ului COSR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button