Sport

RALIUL DAKAR. „Mani” Gyenes, prin deşert!!!

 

Etapa a doua a Raliului Dakar, din Peru, a fost Pisco – San Juan de Marcona, pilotul român Emanuel Gyenes scriind despre aceasta pe pagina sa de Facebook: „Au fost 342 de kilometri de probă specială cu peisaje superbe prin deşertul Atacama!”.

Victoria de rundă la clasa moto i-a revenit austriacului Matthias Walkner (KTM). La 22 de secunde în spatele său a sosit americanul Ricky Brabec (Honda), în timp ce pe locul 3 s-a clasat spaniolul Joan Barreda (Honda), care şi-a conservat poziţia de lider la general.

„Mani” Gyenes a terminat pe locul 65, aceeaşi poziţie având-o şi în ierarhia generală, la 1h.46.41 diferenţă faţă de cel aflat în frunte.

Etapa a treia, de miercuri, se dispută între San Juan de Marcona şi Arequipa (798 de kilometri, din care 331 reprezintă sectorul selectiv).

La clasa auto, în etapa secundă a Raliului Dakar s-a impus francezul Sebastien Loeb (Peugeot), în timp ce sud-africanul Giniel de Villiers (Toyota) a preluat şefia în clasamentul general.

Foto: RallyZone


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare