Sport

RALIUL DAKAR. Ce a făcut „Mani” Gyenes în prima etapă?!…

 

Pe o Honda, spaniolul Juan Barreda a câştigat prima etapă a Raliului Dakar 2019 la clasa moto, disputată între Lima şi Pisco (331 de kilometri), în Peru. Ibericul în vârstă de 35 de ani s-a impus în faţa chilianului Pablo Quintanilla (Husqvarna, +1.34) şi americanului Ricky Brabec (Honda, +2.52), ceilalţi clasaţi pe podium.

Românul Emanuel Gyenes (KTM) a sosit al 67-lea, la 25.05 minute distanţă faţă de învingător, la final relatând pe contul său de Facebook: „A fost o probă care a avut de toate: dune, trecere prin rău secat, diferite tipuri de nisip şi navigaţie. În ziua 2 (astăzi – n.r.) va fi cam la fel, doar că proba specială va măsura 342 de kilometri”. 

Nasser al-Attiyah (Qatar), la volanul unei Toyota, s-a impus la clasa auto în prima etapă a Raliului Dakar. El a devansat două echipaje Mini, conduse de spaniolul Carlos Sainz (+1.59) şi polonezul Jakub Przygonski (+2.00).

Foto: Facebook Emanuel Gyenes


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare