Sport

RALIUL DAKAR. Abandon de marcă!!! „Mani” Gyenes, în urcare!!!

 

Organizatorii Raliului Dakar au anunţat că pilotul spaniol Joan Barreda, liderul clasei moto la general, a abandonat competiţia. Cauzele forfaitului n-au fost făcute, încă, făcute publice.

Etapa a treia a rally-raidului care se desfăşoară în Peru a fost adjudecată, la clasa moto, de francezul Xavier De Soultrait (Yamaha), care a avut 15 secunde avans faţă de ocupantul locului doi, chilianul Pablo Quintanilla (Husqvarna). Acesta, însă, a preluat şefia la general, secondat de argentinianul Kevin Benavides (Honda) (+11.23 minute).

Emanuel Gyenes (foto) a terminat runda a 3-a pe locul 51, la general urcând pe 52, la 3 h. 29.06 distanţă faţă de lider. Despre etapa care a avut loc între San Juan de Marcona şi Arequipa, raiderul român a spus că s-a concurat pe dune situate la peste 2.000 de metri altitudine.

La clasa auto, francezul Stephane Peterhansel (Mini) s-a impus în etapa a treia, Nasser al-Attiyah (Qatar – Toyota) devenind lider la general.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare