Sport

RALIUL DAKAR 2017. Pe ce locuri au terminat Gyenes şi Butuza?!…

 

S-a încheiat ediţia din acest an a Raliului Dakar. Ultima etapă a avut loc pe traseul Rio Cuarto – Buenos Aires.

La clasa moto, învingător a fost francezul Adrien van Beveren, românii Emanuel Gyenes şi Marcel Butuza sosind pe locurile 19, respectiv 58. În clasamentul general, primul este Sam Sunderland (Emiratele Arabe Unite) – 32h.06.22. „Mani” Gyenes a încheiat al 6-lea Raliu Dakar la care a participat pe locul 17, având un handicap de 3h.48.36 faţă de învingător, în timp ce braşoveanul Butuza s-a clasat al 71-lea, din 97 de concurenţi care au terminat întrecerea.

La clasa auto, victoria de etapă i-a revenit francezului Sebastien Loeb, dar primul în ierarhia generală este conaţionalul său Stephane Peterhansel, care şi-a trecut în palmares al 13-lea Raliu Dakar câştigat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] va avea un singur reprezentant la ediția din acest an a Raliului Dakar, Emanuel Gyenes. Este a 13-a sa participare la acest rally-raid, la clasa moto, precizând: „Nu am superstiții […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare