Sport

RALIUL DAKAR 2017. „Mani” Gyenes, ÎN URCARE!!!

 

A trecut și a treia etapă a Raliului Dakar 2017, desfășurată între localitățile argentiniene San Miguel de Tucuman și San Salvador de Jujuy. A fost o probă de 364 de kilometri în care, la clasa moto, Emanuel Gyenes a ocupat locul 22, sosind la 40.18 minute întârziere de câștigător, spaniolul Barreda Bort – 4h.23.41. Brașoveanul Marcel Butuza a ocupat locul 95.

În clasamentul general conduce același Barreda Bort, Gyenes fiind al 22-lea, cu un handicap de 54.17 minute față de lider. Butuza se află pe 99.

La clasa auto, ultima etapă i-a revenit lui Stephane Peterhansel, însă în clasamentul general primul este Sebastien Loeb, de asemenea francez.

Pe contul său de Facebook, „Mani” Gyenes a făcut câteva aprecieri despre a treia etapă: „S-a trecut de la 36 de grade Celsius, la 5. A fost prima incursiune în Anzi și la altitudini de peste 3.000 de metri”.

„Caravana” va trece astăzi în Bolivia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare