Sport

RALIUL DAKAR 2017. Gyenes, PENALIZAT drastic!!!

 

Astăzi, după o zi de pauză, „caravana” Raliului Dakar porneşte din nou la drum.

Însă, pentru pilotul român Emanuel Gyenes, veştile sunt proaste, el explicând ceea ce i s-a întâmplat pe pagina personală de Facebook: „În ziua a patra, când am venit din Argentina în Bolivia, am avut o neutralizare unde nu doar eu, ci şi piloţii Honda şi Svitko, dar şi mulţi alţi concurenţi, am crezut că avem realimentare. Nu am avut. Acolo am ieşit, de fapt, din neutralizare 1 km ca să alimentez. Concurenţilor din top 20 le-au fost verificate GPS-urile şi organizatorii au văzut că am ieşit din traseu un km şi am revenit, iar pentru asta ne-au dat câte o oră de penalizare”.

Prin urmare, „Mani” Gyenes a fost retrogradat pe locul 29 în clasamentul general al clasei moto din Raliul Dakar, constatând că are şanse mici să intre în top 20 la finalul competiţiei.

„Am să trag tare în a doua săptămână de raliu. Sincer, sunt foarte trist din această cauză”, a conchis sătămăreanul.

Marcel Butuza (Vectra Racing Braşov) ocupă locul 79 în ierarhia generală a clasei moto, unde lider este Sam Sunderland, din Emiratele Arabe Unite.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare